קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות66
מגזין

אווז וקראוט

אווז וקראוט
אווז וקראוט יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 75 גרם חלבון 153 גרם של שומן, וסך הכל 1738 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך רסק תפוחים, סוכר חום, אווז עור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו אטריות וקראוט, Pleaser קראוט, ו כרוב ניצנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). אווז נקי מתחת למים זורמים קרים, תשומת לב מיוחדת לחלל. נקב חורים בכל רחבי האווז באמצעות סכין קיצוץ. זה מאפשר לחלק מהשומן לברוח בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את השד על מחבת או מתלה צלייה, ומכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
3
אופים במשך כ 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד רך מאוד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מערבבים את תפוחי האדמה מגורר, כרוב כבוש, רסק תפוחים, וסוכר חום בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
הסר כמה שיותר בשר מן האווז ככל שתוכל, משאיר בשר בחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
הוסף אותם לתערובת בבישול האיטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מניחים את המכסה על התנור ומבשלים על גבוה במשך 3 עד 4 שעות.