מזון נוחות = פשטידת עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שילוב של קורנית, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה מושלם עבור סתיו. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את קרום העוגה על ידי לטאטא תחילה את המלח, Herbes de Provence, פלפל סדוק וקמח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים את קיצור הירקות וחמאה קרה לחתיכות 1/4 אינץ'. לקרוע את פרוסות גבינת צ 'דר לחתיכות 1/4 אינץ' גם כן.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3
מוסיפים את שניהם לקערה בתערובת קמח. באמצעות בלנדר בצק או מזלג למזג את החמאה / קיצור / גבינה לתוך הקמח עד שהוא מתחיל להיראות קמח תירס כמו עם שומן וגבינה בחלקים לא גדולים יותר מאשר אפונה קטנה.
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מפזרים את המים על קרום העוגה ומערבבים עד שהבצק נדבק זה לזה. אסוף את הבצק לכדור ושטח לדיסק 4 ועטוף בניילון נצמד. מקררים את הבצק בזמן שאתה עושה את המילוי.