קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות65
ציון בריאות0
מגזין

אונו חמאה מוצ'י

אונו חמאה מוצ'י
אונו חמאה מוצ'י דורש סביב 1 שעה ו 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 65. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. 164 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם אבקת אפייה, mochiko, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Daifuku Mochi, סאקורה מוצ'י, ו גלידת מוצ'י דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, וניל וחלב. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את קמח האורז, הסוכר ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ומערבבים כדי להתמזג.
4
מערבבים בחמאה מותכת וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
5
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש. מגניב לחלוטין, ואז לחתוך לריבועים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות