אוסקר עוף
אוסקר העוף הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חניתות אספרגוס, סרטן, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 34%. מתכונים דומים: אוסקר עוף, עוף העליון "אוסקר", ו סטייק אוסקר (עבור 2).
הוראות
צמד קצוות קשים מאספרגוס וזורקים. לשטוף אספרגוס, אם תרצה, לקלף גבעולים עם מקלף ירקות.
לשטוף עוף, לטפוח יבש, ולהניח חתיכות 4 עד 5 סנטימטרים זה מזה על גיליון של פלסטיק לעטוף. מכסים עם יותר ניילון נצמד. עוף פאונד עם פטיש שטוח עד שהוא 3/8 עד 1/2 אינץ ' עבה.
שים פירורי לחם במחבת רדודה. להפוך את העוף בפירורים למעיל באופן שווה, לטפוח כדי לגרום להם מקל.
הגדר 11-12 אינץ ' ovenproof nonstick טיגון מחבת על חום גבוה. כאשר חם, מוסיפים חמאה ומערבלים עד מומס.
מוסיפים עוף ומבשלים עד משחימים על התחתונה, מחבת רועד כדי למנוע חמאה חרוכה, על 2 דקות. להפוך חתיכות מעל ומבשלים 1 דקה יותר.
הגדר מחבת בתנור 350 ואופים עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדיקה), 7 עד 9 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, להביא מים 1 אינץ לרתיחה. כ 3 דקות לפני העוף נעשה, להוסיף אספרגוס למים רותחים ומבשלים רק עד רך כאשר פירסינג; לנקז.
להעביר במהירות כל חזה עוף חצי צלחת חמה. למעלה עם כמויות שוות של סרטן ואספרגוס, ויוצקים רוטב הולנדז על כל מנה.