אופה ביצה ירוקה וזהב
אופה ביצה ירוקה וזהב עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 200 קלוריות. מתכון זה משמש 9. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו פירורי לחם מתובלים, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. צ'ילה ירוקה, ביצה ואפיית תפוחי אדמה, אופה ביצת צ'ילה ירוקה עשויה עם יוגורט יווני, ו בטטה ויוקון זהב אופים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מפזרים 1/4 כוס פירורי לחם לתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים בחום של 350 למשך 3-5 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, בקערה גדולה, שלבו את התרד, גבינת הקוטג', גבינת הרומנו, שלוש ביצים ושאר הפירורים.
מורחים על הפירורים האפויים. מקציפים ביצים שנותרו; יוצקים מעל תערובת תרד.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה.
מניחים לעמוד 5-10 דקות לפני ההגשה.