קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

אופי אטריות חמאה

אופי אטריות חמאה
אפיית אטריות חמאה נמשכת כשעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-34 גרם שומן. תמורת $1.4 למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם גבעולים וחתיכות פטריות, בשר בקר טחון, אטריות ביצים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אפיית אטריות טונה, אפיית אטריות בשר ואפיית אטריות טורקיה.

הוראות

1
במחבת מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ופלפל עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים בהדרגה את החלב. מערבבים פנימה פטריות, קטשופ ורוטב ווסטרשייר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקתגבינת שמנת מופחתת שומן, מחולקת
1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש1/4 כפית בזיליקום טרי טחון או בזיליקום יבש
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
קטשופקטשופ
3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר3 כפות סוכר מוסקובדו בהיר
חלב אידוי (יותר במידת הצורך)חלב אידוי (יותר במידת הצורך)
1/2 כוס קמח לבן מלא1/2 כוס קמח לבן מלא
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
ציוד שתשתמש בו
1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל1 (2.1 אונקיה) חבילה ללא סוכר לבשל ולהגיש תערובת פודינג וניל
חמאה, מומסת, ועוד מרוככת להגשהחמאה, מומסת, ועוד מרוככת להגשה
2
מוסיפים אטריות ותערובת בקר; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח סולת4 כוסות קמח סולת
(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)(רצוי ברקשייר שגדל באופן טבעי)
3
מעבירים ל-2-1/2-qt משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
מקף בזיליקוםמקף בזיליקום
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שהם מתחממים.
ציוד שתשתמש בו
בצל ירוק, פרוס דק בזוויתבצל ירוק, פרוס דק בזווית