קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אופים את הספר: חגב ברים

אופים את הספר: חגב ברים
אופים את הספר: חרגול ברים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 346 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סירופ תירס, קרם דה מנתה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת חגב, קרם דה Menthe ברים (Aka Grasshopper ברים), ו לא לאפות פאי חגב.

הוראות

1
כדי להפוך את בסיס בראוני: מחממים את התנור ל 163°.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה הצדדים והתחתון של זכוכית או מתכת בצבע בהיר 9-by-13 אינץ פאן. בשורה התחתונה עם גיליון נייר קלף, וחמאה את הקלף. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, המלח, אבקת קקאו. 
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הגדר דוד כפול גודל גדול.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
4
מניחים את השוקולד והחמאה בקערה של הדוד הכפול ומערבבים מדי פעם עד שהשוקולד והחמאה נמסים לחלוטין ומשולבים. כבה את החימום, אבל שמור את הקערה מעל המים של הדוד הכפול ולהוסיף את שני הסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
לטאטא את הסוכרים עד משולב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
הסר את הקערה מהמחבת. התערובת צריכה להיות בטמפרטורת החדר. 
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שלוש ביצים לתערובת השוקולד / חמאה ומקציפים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את הוניל ומערבבים עד לשלב. אל תגזימו עם הבלילה בשלב הזה, אחרת הבראוניז שלכם יהיו מוכנים. 
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
9
מפזרים את תערובת הקמח/קקאו/מלח על השוקולד. באמצעות מרית (לא להשתמש מקצף) לקפל את החומרים יבשים לתוך רטוב עד שיש רק כמות עקבות של תערובת קמח/קקאו גלוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, להחליק את החלק העליון עם מרית אופסט, ואופים במשך כ 12 עד 15 דקות, מסתובב באמצע זמן האפייה. הבראוניז צריך להיות רק קצת underdone (לא דביק מדי, אבל באופן אידיאלי, רק 1 דקה מלהיות מבושל דרך לחלוטין). קיסם מוכנס לתוך בראוניז בזווית צריך להכיל כמה פירורים רופפים.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הבראוניז מהתנור ולתת מגניב לחלוטין בזמן שאתה עושה את קרם דה menthe מילוי. 
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
כדי להפוך את קרם חמאה: בסיר בינוני כבד תחתית, לטאטא את הסוכר והקמח יחד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מוסיפים את החלב והשמנת ומבשלים על אש בינונית, מטילים מדי פעם עד שהתערובת מגיעה לרתיחה ועבה, 5 עד 7 דקות. 
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
14
להעביר את התערובת לקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. הכה במהירות גבוהה עד מגניב. להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף את החמאה ומערבבים עד משולב היטב. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהמילוי קל ורך. 
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מוסיפים את תמצית קרם דה menthe ו מנטה ומערבבים עד בשילוב. אם המילוי רך מדי, צמרמורת מעט במקרר ולאחר מכן לערבב שוב עד שהוא עקביות נכונה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
16
אם המילוי הוא מוצק מדי, מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים מחדש לערבב עקביות נאותה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מורחים את המילוי באופן שווה על גבי שכבת הבראוני ומניחים את המחבת במקרר, למשך מינימום של 45 דקות, בזמן שאתה עושה את זיגוג השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
כדי להפוך את זיגוג השוקולד: בקערת מתכת גדולה ולא תגובתי, לשלב את השוקולד, סירופ תירס, וחמאה. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים ומבשלים, ערבוב עם מרית גומי, עד התערובת חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
הסר את הקערה מן המחבת ומערבבים במרץ במשך 1 דקה לשחרר עודף חום. 
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
יוצקים את התערובת על שכבת קרם דה menthe הצונן ולהשתמש מרית אופסט כדי להפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קרם דה מנתהקרם דה מנתה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
21
מניחים את המחבת בחזרה במקרר במשך 1 שעה, או עד זיגוג מתקשה. 
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
22
הסר את המחבת מהמקרר, לחכות כ 15 דקות לזיגוג כדי לרכך מעט, לחתוך את הסורגים עם סכין חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
חותכים לריבועים ומגישים מיד. הערה: ניתן לאחסן את הסורגים בקירור, מכוסה היטב, עד 4 ימים.