אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סירופ תירס, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אין עוגיות ביסקוף שוקולד צ'אנק, שוקולד מלוח ללא עוגיות אפייה, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה בקערה קטנה ומערבבים היטב עם מקצף או מזלג.
בקערה גדולה, להקציף יחד חמאה מומסת, שיבולת שועל, סוכרים, סירופ תירס, חלב ומלח.
מערבבים בתערובת הקמח. אם הבלילה חמה מן החמאה, תן לה להתקרר לפני הוספת השוקולד. מערבבים בגושי השוקולד. במידת האפשר, לתת את הבצק לנוח לפחות כמה שעות בטמפרטורת החדר או (טוב יותר עדיין) לילה במקרר. השאר הופך לעוגיה פריך במיוחד וטעים במיוחד!
מחלקים את הבצק ל -15 חתיכות שוות.
לפרוס 3 גיליונות של רדיד אלומיניום, לחתוך כדי להתאים את יריעות העוגיות שלך, על הדלפק. מסדרים 5 חתיכות בצק (4 בכיכר ו 1 במרכז) בנפרד היטב על כל גיליון של נייר, לזכור כי העוגיות יתפשטו 5 אינץ'. לשטח כל פיסת בצק עד שהוא על 3 1/2 אינץ ' בקוטר. תחליקי שניים מהסדינים על דפי אפייה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעוגיות דקות וחומות מאוד. אם הם חיוורים מדי, הם לא יהיו פריכים. לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. החלק את נייר הכסף עם עוגיות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגיות מן רדיד. חזור עם המנה השלישית - אתה יכול אפילו להחליק את נייר הכסף הבא ואת בצק עוגיות על תבנית אפייה חמה כל עוד אתה שם את המחבת בתנור מיד. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני הערימה או אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום למשך 3 ימים לפחות.