קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin

אופים את הספר: עוגיות פצפוצי שוקולד Ultrathin
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סירופ תירס, שיבולת שועל מגולגלת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אין עוגיות ביסקוף שוקולד צ'אנק, שוקולד מלוח ללא עוגיות אפייה, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים את הקמח וסודה לשתייה בקערה קטנה ומערבבים היטב עם מקצף או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
בקערה גדולה, להקציף יחד חמאה מומסת, שיבולת שועל, סוכרים, סירופ תירס, חלב ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
מערבבים בתערובת הקמח. אם הבלילה חמה מן החמאה, תן לה להתקרר לפני הוספת השוקולד. מערבבים בגושי השוקולד. במידת האפשר, לתת את הבצק לנוח לפחות כמה שעות בטמפרטורת החדר או (טוב יותר עדיין) לילה במקרר. השאר הופך לעוגיה פריך במיוחד וטעים במיוחד!
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
5
מחלקים את הבצק ל -15 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
6
לפרוס 3 גיליונות של רדיד אלומיניום, לחתוך כדי להתאים את יריעות העוגיות שלך, על הדלפק. מסדרים 5 חתיכות בצק (4 בכיכר ו 1 במרכז) בנפרד היטב על כל גיליון של נייר, לזכור כי העוגיות יתפשטו 5 אינץ'. לשטח כל פיסת בצק עד שהוא על 3 1/2 אינץ ' בקוטר. תחליקי שניים מהסדינים על דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעוגיות דקות וחומות מאוד. אם הם חיוורים מדי, הם לא יהיו פריכים. לסובב את המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. החלק את נייר הכסף עם עוגיות על מדפים כדי להתקרר לחלוטין לפני הסרת העוגיות מן רדיד. חזור עם המנה השלישית - אתה יכול אפילו להחליק את נייר הכסף הבא ואת בצק עוגיות על תבנית אפייה חמה כל עוד אתה שם את המחבת בתנור מיד. מגניב את העוגיות לחלוטין לפני הערימה או אחסון. ניתן לשמור במיכל אטום למשך 3 ימים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות