קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

אופים את הספר: עוגיות קשקושים

אופים את הספר: עוגיות קשקושים
אופים את הספר: עוגיות שרבוט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אופים את הספר: עוגיות אניס, אופים את הספר: עוגיות מנזר, ו אופים את הספר: עוגיות חמאה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף. 
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
2
כדי להפוך את העוגיות, מניחים את כל החומרים במעבד מזון ודופק עד שהוא מתחיל לבוא יחד. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש במשך כמה דקות עד שיש לך בצק רך, אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
3
להתגלגל לתוך כדור ולשטח מעט עם כף היד שלך.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4
לרדד בערך 1/4 אינץ ' עבה. עם חותך עוגיות או זכוכית, לגזור ארבעים עיגולים 2 אינץ '(עם קצוות ישרים או מנוקבים) ומניחים על דפי אפייה מוכנים על 1/2 אינץ ' זה מזה. (אתה יכול מחדש לגלגל שאריות עד 3 פעמים, במידת הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
אופים עד המשרד למגע וחום sightly בקצוות (ודא שהם עדיין לבנים במרכז), 15 עד 20 דקות. אפשר להתקרר במשך כמה דקות על דפי האפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. 
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
למסיבותלמסיבות
6
כדי להפוך את המילוי, להביא סיר של מים לרתיחה מעל חום נמוך עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מניחים את השוקולד בקערת מתכת, מניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שנמסו לחלוטין, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
הסר מהחום והניח בצד את הסיר עם מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את החמאה, השמנת החמוצה, סירופ התירס והוניל לשוקולד המומס ומערבבים עד לשלב הבא, ומוודאים שלא לאוורר את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בֹּטֶןבֹּטֶן
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
10
מניחים חתיכה קטנה של פלסטיק לעטוף ישירות על גבי התערובת ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. 
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
כדי להפוך את הציפוי, להחזיר את הסיר של מים לרתיחה מעל נמוך לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מערבבים את החלב, הסוכר של קונדיטור, ושוקולד בקערת מתכת ומניחים על הסיר, מוודאים שהמים לא נוגעים בתחתית הקערה, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס לחלוטין, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
13
מוסיפים את חמאת הקקאו וממשיכים לבשל עד שייווצר זיגוג חלק, כ-3 דקות. תתחמם. 
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
14
הפוך 20 מהעוגיות. באמצעות שקית צנרת מצויד קצה שטוח, או שתי כפיות, להפיץ על 1 כף מילוי על כל אחד עוגיות הפוך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
15
מניחים את 20 עוגיות הנותרים על גבי להכין כריך ולחץ למטה מעט כדי להבטיח את המילוי מגיע הקצוות והוא התפשט באופן שווה. 
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
16
טפטוף ציפוי השוקולד החם על העוגיות כך העליון נראה כמו שרבוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
17
בואו להתקרר על מתלה תיל. 
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "