אורגנו-עוף בלימון
. לכי לחנות וקחי שום, דבש, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: אורגנו-עוף בלימון, עוף בגריל w / לימון ואורגנו, ו עוף בגריל עם לימון ואורגנו.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים חצאי חזה עוף לתבנית אפייה מוכנה.
מקציפים מיץ לימון, דבש, שמן זית, שום ואורגנו יחד בקערה ושופכים את התערובת על חזה עוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף אינו ורוד יותר בפנים, המיצים פועלים ברור, ומדחום בשר מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של השד קורא 180 מעלות F( 80 מעלות C), כ 45 דקות. עוף ברוטב עם מיצי פאן כל 15 דקות בזמן האפייה.