אורז אסיה וקציצות עדשים
אורז אסיה וקציצות עדשים דורש כ 1 שעה ו 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו אורז חום, מים, רוטב מוקפץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו אורז אסיה וקציצות עדשים, המבורגרים אורז ועדשים אסיאתיים, ו קציצות עדשים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם אורז, עדשים ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בסיר 2 ליטר; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד עד עדשים רכים ומים נספגים. מגניב במקצת.
תערובת אורז מחית מעט עם מזלג. מערבבים קשיו, פירורי לחם, 2 כפות רוטב מוקפץ, בצל וביצה. תערובת צורה לתוך 4 קציצות, כל אחד על 1/2 אינץ ' עבה.
תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול. לבשל קציצות במחבת על 10 דקות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב.
הסר קציצות ממחבת; להתחמם.
לחמם את החומרים הנותרים למעט אטריות רותחים באותו מחבת; להפחית את החום בינוני. מכסים ומבשלים כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז.
תוסיף קציצות. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני 5 עד 8 דקות או עד הקציצות חמות.
מגישים רוטב וקציצות על אטריות.