אורז בקארי עם שרימפס
אורז בקארי עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 466 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, תפוחי אדמה חלודה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו אורז בקארי עם שרימפס, ארוחות פשוטות: שרימפס בקארי עם אורז חום, ו Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל, גזר ותפוחי אדמה; מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מתחילים להתרכך, 6 עד 8 דקות. אם ירקות מתחילים להידבק, להוסיף קצת רפש של מרק עוף למחבת.
להוסיף שום אבקת קארי; לבשל, ערבוב עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים אורז, מרק, ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים שרימפס; מערבבים, מכסים, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס הם אטומים ואורז הוא מכרז, עוד 5 עד 7 דקות.
מפזרים בזיליקום ומגישים. הערה: שוב ושוב במתכונים בספר זה אני משתמש בביטוי "במחבת כבדה."למחבתות לא דביקות יש את מקומן, אבל אם היה לי רק מחבת אחת בכל המטבח שלי, הייתי בוחר במחבת גדולה מברזל יצוק. הם מגוונים להפליא ומבשלים באופן שווה. ברגע שאתה מקבל אחד מתובל (למרוח אותו עם קריסקו, ואז לאפות במשך שעה ב 177°), הם כמעט קל לנקות כמו nonstick. והם נמשכים לנצח, פשוטו כמשמעו, בעוד שכל מחבת לא-דביקה שהייתה לי אי-פעם השאירה אותי תוהה כמה טפלון הילדים שלי אכלו יחד עם האורז המטוגן שלהם.