תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אורז בר ופאי סיר פטריות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו קרם מרוכז של מרק פטריות, מלח, תערובת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר, בצל ופטריות במחבת 7 עד 9 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב ונוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
הסר מהחום.
5
להזמין 1/2 כוס אורז בר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטב
6
מוסיפים אורז בר שנותר, ירקות קפואים, מרק, 1/4 כוס חלב, מלח ופלפל לתערובת בקר; מערבבים לשלב. כף לתוך תבשיל ungreased 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורז בר, שטוף היטב
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(להתאים לפי טעם אישי)
7
בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים תוספות ושמורות 1/2 כוס אורז בר עם מזלג.