אורז בר ממולא תרנגולות קורניש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תרנגולות קורניש ממולאות באורז בר. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1697 קלוריות, 115 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו אורז, מים, תרנגולות משחק קורניש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אורז בר ממולא תרנגולות קורניש, תרנגולות משחק קורניש ממולאות באורז בר וכרישה, ו תרנגולות קורניש עם אורז בר.
הוראות
בסיר גדול, להביא 5 כוסות מים, מרק ומלח לרתיחה.
מוסיפים אורז בר. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים אורז ארוך; מכסים ומבשלים 25-30 דקות יותר או עד שהאורז רך ומים נספגים.
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הנקניקיה, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים. מערבבים פנימה תערובת אורז. כפית על 3/4 כוס מלית לתוך כל תרנגולת.
מניחים את המלית שנותרה ב -2 קט משומן. תבנית אפייה; מכסים ומניחים בצד.
מניחים בצד חזה תרנגולות על מתלה בתבנית אפייה רדודה; קושרים מקלות תוף יחד.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 40 דקות.
בסיר קטן מביאים לרתיחה שימורים ומים שנותרו.
אופים 25-35 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 180 כפות לתרנגולות ו -165 כפות למלית, ומדי פעם צולים.
מניחים תבנית אפייה של מלית בתנור במשך 35-40 הדקות האחרונות של זמן האפייה של התרנגולות.