קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

אורז בר ממולא תרנגולות קורניש

אורז בר ממולא תרנגולות קורניש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תרנגולות קורניש ממולאות באורז בר. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1697 קלוריות, 115 גרם חלבון, ו 100 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו אורז, מים, תרנגולות משחק קורניש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אורז בר ממולא תרנגולות קורניש, תרנגולות משחק קורניש ממולאות באורז בר וכרישה, ו תרנגולות קורניש עם אורז בר.

הוראות

1
בסיר גדול, להביא 5 כוסות מים, מרק ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים אורז בר. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
3
מוסיפים אורז ארוך; מכסים ומבשלים 25-30 דקות יותר או עד שהאורז רך ומים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
אורז גרגר ארוךאורז גרגר ארוך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים את הנקניקיה, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים. מערבבים פנימה תערובת אורז. כפית על 3/4 כוס מלית לתוך כל תרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)לימונים (1 פרוס דק מאוד; השני חתוך לפלחים)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
מניחים את המלית שנותרה ב -2 קט משומן. תבנית אפייה; מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
6
מניחים בצד חזה תרנגולות על מתלה בתבנית אפייה רדודה; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
7
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
8
בסיר קטן מביאים לרתיחה שימורים ומים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
9
יוצקים מעל תרנגולות.
10
אופים 25-35 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 180 כפות לתרנגולות ו -165 כפות למלית, ומדי פעם צולים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
מניחים תבנית אפייה של מלית בתנור במשך 35-40 הדקות האחרונות של זמן האפייה של התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר2 כפות שמנת מתוקה להקצפה, בטמפרטורת החדר
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה