קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות96
מגזין

אורז ואפונה: Risi E Bisi

אורז ואפונה: Risi E Bisi
אורז ואפונה: Risi E Bisi נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 2028 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 120 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %70 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שאלוט, אפונה, גבעולי פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: Risi E Bisi (אורז ואפונה), Risi e Bisi, אורז איטלקי ואפונה, ו Risi e Bisi-אורז בסגנון איטלקי ואפונה.

הוראות

1
מניחים את שמן הזית, שאלוט, סלרי ופרושוטו במחבת 12 עד 14 אינץ', עמוק בצד, ומניחים מעל חום בינוני. מבשלים עד רך אבל לא חום, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האורז ומערבבים על חום בינוני במשך 2 דקות, עד שהאורז הופך כמעט אטום.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את ציר העוף כדי לכסות את האורז ולהפוך את החום עד גבוה. כמו רמת מטבלים המניות מתחת לרמה של אורז, להמשיך להוסיף מלאי, מצקת 1 בכל פעם, כדי לשמור על אורז מכוסה. מערבבים את האורז כל הזמן במהלך הליך זה.
מרכיבים שתצטרך
4
לטעום את האורז לאחר 15 דקות: זה עדיין צריך להיות קשה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל, עד שהאורז רך וקטיפתי אך עדיין "אל דנטה". אורז צריך עדיין להיות רטוב למדי, אבל לא לשחות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וגבינה. התאימו את עצמכם לתיבול והגישו מיד.
מרכיבים שתצטרך
7
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 6 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.
מרכיבים שתצטרך