קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות5
ציון בריאות8
מגזין

אורז זעפרן פילאף

אורז זעפרן פילאף
אורז זעפרן Pilaf דורש בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 247 אוהדים. אם יש לכם אורז, חמאה מבהירה, פיסטוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, אורז זעפרן פילאף, ו אורז זעפרן פילאף.

הוראות

1
מחממים קומקום גדול של מים (קצת יותר מ ליטר) לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2
מניחים זעפרן בקערה קטנה, מכסים 2 כפות של מים חמים, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
חום 2 כפות של גי או חמאה מזוקקת בסיר 2 ליטר, עבה תחתית על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את תרמילי הל, מקל קינמון, ציפורן וגרגרי פלפל למחבת. מטגנים בעדינות את התבלינים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מוסיפים אורז ומטגנים במשך 3 דקות נוספות, תוך ערבוב לאחר דקה או שתיים. חלק מהאורז צריך להשחים בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף ארבע כוסות של המים החמים שהכנת בשלב הראשון למחבת, דואג להוסיף לאט כפי שהוא עשוי בועה למעלה מתיז.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים שתי כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את חוטי הזעפרן ואת הנוזל השריית שלהם.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
5
הוסף את גרידת התפוז.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
6
מערבבים, מביאים במהירות לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים בחוזקה ומבשלים 20 דקות.
7
טוסט פיסטוקים ושקדים: בעוד האורז מתבשל, במחבת קטנה, מחממים על חום גבוה בינוני ומוסיפים את הפיסטוקים ושקדים קצוצים. טוסט עד השחמה קלה, על 3 או 4 דקות, להסיר מחבת לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
הסר תבלינים, להוסיף צימוקים: לאחר 20 דקות, להסיר את המכסה מהאורז, לבחור את התבלינים כי צפו לחלק העליון של האורז-מקל קינמון, כל תרמילי הל כולו, פלפל שחור או ציפורן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
לפזר צימוקים זהובים על החלק העליון של האורז. החלף את המכסה ומבשל במשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
מערבבים את השקדים הקלויים ופיסטוקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה