אורז חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 565 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מים, מלח מתובל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . מתכונים דומים: אורז חריף, אורז מטוגן חריף, ו אורז צהוב חריף.
הוראות
1
מחממים את המרגרינה במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מטגנים את הבצל, פלפל ירוק, פלפל אדום ופלפלי habanero עד הבצל רך ושקוף.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
צ ' ילי Habanero
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הסר ממחבת ולהניח בצד. לשפשף את הבשר ועוף עם מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה גדולה. מטגנים את האורז הלא מבושל, ערבוב מדי פעם עד השחמה קלה. מערבבים במים ובוליון. מערבבים בפלפלים ובשר. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל. מכסים, ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, או עד רייס מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס