אורז יתום
אורז יתום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך בייקון, שן שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שאריות אורז קיר, איך לעשות אורז קיר מאורז מבושל, ריזוטו אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן), ו קערת אורז עוף בזיליקום תאילנדי עם אורז קוקוס לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים חצאי פקאן, שקדים, צנוברים, ו לטגן, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד שקדים הם חום זהוב בהיר.
בצל מטוגן ושום בשמן חם בסיר מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד מכרז.
מוסיפים אורז, ומטוגנים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מוסיפים מרק, ומבשלים אורז 18 דקות.
מערבבים אגוזים, בייקון, בשר חזיר ופטרוזיליה. לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
הערה: אנחנו אוהבים להשתמש בשלושה אגוזים שונים עבור מתכון זה; עם זאת, אל תהסס להשתמש בכל אותו מגוון.