אם יש לכם ביצים, חזה עוף, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך לבשל: נאסי גורנג (אורז מטוגן אינדונזי / מלאיי), שרימפס אינדונזי אורז מטוגן-נאסי גורנג {מועדון סודי}, ו אינדונזי נאסי גורנג.
הוראות
1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז הוא מכרז, ואת הנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מורחים על תבנית אפייה, ומקררים 2 שעות עד הקור.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים ביצים למחבת חמה. מבשלים עד שהביצים מתחילות להגדיר, מרימים את הקצוות של הביצים כדי לאפשר לביצה הלא מבושלת ליצור קשר עם המחבת החמה, כ -1 דקה. הפוך חביתה בחתיכה אחת ומבשל עד סט מלא, כ -30 שניות. חותכים חביתה לרצועות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מחממים את שמן הירקות בווק או במחבת גדולה על חום גבוה. מערבבים בצל, כרישה, שום, פלפלים צ ' ילה. לבשל, ערבוב, עד בצל רך, 3 עד 5 דקות. מערבבים את העוף, סרטנים, כוסברה, וכמון, ערבוב היטב. מבשלים ומערבבים במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
שמן צמחי
כוסברה.
עוף שלם
שום
שרימפס
כמון
בצל
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
6
מערבבים את האורז הקר, רוטב סויה מתוק, רצועות חביתה; לבשל עד שרימפס הם ורוד בהיר ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז, 3 עד 5 דקות.
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. שמורת דה מורגנזון צ ' נין בלאן עם 4.2 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.