קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

אורז עם קוקוס ועדשים (Arroz con Coco y Lentejas)

אורז עם קוקוס ועדשים (Arroz con Coco y Lentejas)
גשו לסופר וקנו בצל, שן שום, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Arroz Con Coco (אורז קוקוס קולומביאני), אורז עם קוקוס וחסילונים (Arroz Con Coco Y Camarones), ו Arroz con Coco (פודינג אורז קוקוס קובני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
שטפתי והשרתי את העדשים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
2
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את העדשים, עלה דפנה, מלח ומים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 30-40 דקות או עד העדשים מבושלים והמים נספגים.להשליך את עלה המפרץ, להוסיף את האורז ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עדשיםעדשים
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
6
מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך, לכסות את הסיר ולתת לו להתבשל על אש נמוכה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים.אני רוצה להודות לשרה בvazhayila ופוג ' ה בניסויים במטבח שלי לפרסים.Kreativ BloggerI אוהב את הבלוג שלך
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
8
בלוג מקסים אחד