אורז פילאף
פילאף אורז נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם יש לך מלח מתובל, קאיין, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו אורז סיר אורז פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
מלאי חום בסיר: להסתכל על הוראות הבישול עבור האורז שלך. אם האורז שלך קורא 2 כוסות מים עבור כל כוס אורז אז תצטרך סך של 4 כוסות של נוזל. אם האורז שלך קורא 1 2/3 כוסות מים עבור כל כוס אורז, תצטרך סך של 3 1/3 כוסות של נוזל.
אתה רוצה לבשל את האורז בנוזל כי הוא בעיקר מניות עוף או מניות ירקות. עד מחצית הנוזל יכול להיות מים רגילים, אבל לפחות מחצית הנוזל הדרוש צריך להיות מלאי. מלאי תוצרת בית הוא הטוב ביותר, כמובן, ויעשה הבדל גדול באיכות pilaf וכתוצאה מכך.
מחממים את הכמות הנמדדת של המניה הדרושה בסיר, לפחות בגודל 2 qt.
לחמם את האורז, להוסיף בצל וסלרי: בעוד המניה הוא חימום, לחמם מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מוסיף את שמן הזית (או שומן עוף אם יש לך את זה) כדי מעיל התחתון של המחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את האורז לא מבושל וחומים את האורז, ערבוב מדי פעם, במשך כמה דקות.
כאשר האורז יש השחמה, מוסיפים את הבצלים ואת הסלרי ומבשלים עוד כמה דקות, עד הבצל מתחיל לרכך.
הוסף מלח, פלפל, קאיין: אם אתה משתמש מרק משומר או ארוז, להיזהר כמה תיבול אתה מוסיף. אנחנו בדרך כלל משתמשים במניות עוף תוצרת בית, ללא מלח, אז אנחנו מוסיפים 2 כפיות מלח או מלח מתובל יחד עם פלפל טחון וקורטוב של קאיין.
אם אתה מתחיל עם מרק מתובל, ייתכן שיהיה עליך רק להוסיף כפית מלח. טעם לבדוק את מרק / מלאי. זה יכול להיות קצת בצד המלוח כי האורז יספוג הרבה מלח.
מוסיפים מלאי, מבשלים את האורז:
יוצקים את המניה המחוממת לתוך המחבת עם האורז (או לשפוך את תערובת האורז לתוך המניה, תלוי איזה מחבת יש מכסה).
להביא לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים כל עוד ההוראות לומר על החבילה של אורז. בדרך כלל בין 15 ל -25 דקות. תשתמש בטיימר.
לאחר כמות זמן הבישול להגדיר, להסיר את המחבת מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות, מכוסה. בשום שלב במהלך הבישול של האורז אתה צריך לחשוף את המחבת.
מוך עם מזלג, מערבבים פטרוזיליה: מוך עם מזלג לשרת. מערבבים פטרוזיליה קצוצה. אתה יכול גם לערבב אפונה מחוממת, שקדים קלויים, או צימוקים פילאף כדי לעשות את זה יותר מעניין.