פילאף אורז נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם יש לך מלח מתובל, קאיין, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו אורז סיר אורז פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מלאי חום בסיר: להסתכל על הוראות הבישול עבור האורז שלך. אם האורז שלך קורא 2 כוסות מים עבור כל כוס אורז אז תצטרך סך של 4 כוסות של נוזל. אם האורז שלך קורא 1 2/3 כוסות מים עבור כל כוס אורז, תצטרך סך של 3 1/3 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
אתה רוצה לבשל את האורז בנוזל כי הוא בעיקר מניות עוף או מניות ירקות. עד מחצית הנוזל יכול להיות מים רגילים, אבל לפחות מחצית הנוזל הדרוש צריך להיות מלאי. מלאי תוצרת בית הוא הטוב ביותר, כמובן, ויעשה הבדל גדול באיכות pilaf וכתוצאה מכך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
3
מחממים את הכמות הנמדדת של המניה הדרושה בסיר, לפחות בגודל 2 qt.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
לחמם את האורז, להוסיף בצל וסלרי: בעוד המניה הוא חימום, לחמם מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את שמן הזית (או שומן עוף אם יש לך את זה) כדי מעיל התחתון של המחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את האורז לא מבושל וחומים את האורז, ערבוב מדי פעם, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוף
סטייקים של ניו יורק
אפונה גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כאשר האורז יש השחמה, מוסיפים את הבצלים ואת הסלרי ומבשלים עוד כמה דקות, עד הבצל מתחיל לרכך.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®
7
הוסף מלח, פלפל, קאיין: אם אתה משתמש מרק משומר או ארוז, להיזהר כמה תיבול אתה מוסיף. אנחנו בדרך כלל משתמשים במניות עוף תוצרת בית, ללא מלח, אז אנחנו מוסיפים 2 כפיות מלח או מלח מתובל יחד עם פלפל טחון וקורטוב של קאיין.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
למרקם חלק וניתן למריחה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
אם אתה מתחיל עם מרק מתובל, ייתכן שיהיה עליך רק להוסיף כפית מלח. טעם לבדוק את מרק / מלאי. זה יכול להיות קצת בצד המלוח כי האורז יספוג הרבה מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים מלאי, מבשלים את האורז:
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
10
יוצקים את המניה המחוממת לתוך המחבת עם האורז (או לשפוך את תערובת האורז לתוך המניה, תלוי איזה מחבת יש מכסה).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להביא לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים כל עוד ההוראות לומר על החבילה של אורז. בדרך כלל בין 15 ל -25 דקות. תשתמש בטיימר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
12
לאחר כמות זמן הבישול להגדיר, להסיר את המחבת מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות, מכוסה. בשום שלב במהלך הבישול של האורז אתה צריך לחשוף את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוך עם מזלג, מערבבים פטרוזיליה: מוך עם מזלג לשרת. מערבבים פטרוזיליה קצוצה. אתה יכול גם לערבב אפונה מחוממת, שקדים קלויים, או צימוקים פילאף כדי לעשות את זה יותר מעניין.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים