אורז שחור ברזילאי
אורז שחור ברזילאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 498 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שרימפס, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: נזיד שעועית שחורה ברזילאית, נזיד שעועית שחורה ברזילאית, ו מרק שעועית שחורה ברזילאי.
הוראות
בסיר, להביא את המים לרתיחה עם האורז. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד למכרז, 45 דקות.
במחבת בינונית, מבשלים את הבצל והשום בחמאה מעל חום מתון עד מתרכך. מערבבים את האורז,מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
במחבת גדולה, חום 1 כף השמן.
מוסיפים את השרימפס 1/2 כפית רוזמרין; מתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד רק לבן לאורך; להעביר צלחת.
להוסיף 1 כף שמן למחבת; להגדיל את החום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי דיונון 1/4 כפית רוזמרין; העונה עם מלח ופלפל. לבשל, מפנה פעם אחת, עד הדיונון הוא רק מוצק, 1 דקה; להעביר את הצלחת. חזור עם הדיונון הנותרים, 1/2 כף שמן 1/4 כפית רוזמרין.
מוסיף את היין למחבת ומבשלים 1 דקה, מגרד את כל חתיכות השחמה מלמטה. מערבבים את רוטב העגבניות ואת פירות הים; לבשל רק עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל. תלוש את האורז על צלחות, למעלה עם פירות ים ורוטב ומגישים מיד.