אורז תה מתוק
אורז תה מתוק יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון טבעוני יש 113 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו אורז, מלח, תה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא תה לרתיחה ב 3 qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה; מערבבים אורז ומלח. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שהתה נספג ואורז רך.
אורז תה מתוק עם Jalapeo, אפרסקים ופקאנים: להכין מתכון לפי ההוראות. בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף 1/2 כוס פקאן קצוץ, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 4 דקות או עד קלוי וריחני.
הוסף 1 זרע גדול פלפל jalapeo טחון, ו saut 1 דקה. מערבבים אורז מבושל חם, 1 אפרסק קלוף וקצוץ קצוץ טרי, 1 כף. עירית טרייה קצוצה, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. ידיים על זמן: 10 דקות.* זמן כולל: 25 דקות.
אורז תה מתוק עם בצל מקורמל: להכין מתכון לפי ההוראות. בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; להוסיף 1 חתוך, בצל מתוק גדול, ומטופח 20 דקות או עד בצבע קרמל. מערבבים ב 1 כף. חומץ בלסמי, 1/4 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. מערבבים באורז מבושל חם. יד על זמן: 25 דקות.* זמן כולל: 25 דקות.
תה מתוק אורז Tabbouleh: להכין מתכון לפי ההוראות.
להעביר אורז לקערה גדולה, ולתת מגניב לחלוטין (כ -30 דקות). מערבבים 2 זרעי עגבניות שזיפים חתוכים לקוביות, 3 בצל ירוק פרוס דק, 1/3 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה, 2 כף. נענע טרי קצוץ, 3 כף. שמן זית, 2 כפית. גרידת לימון, 1/3 כוס מיץ לימון טרי, 1/2 כפית. מלח, ו 1/2 כפית. פפר. כיסוי וצינה 1 שעה. ידיים על זמן: 10 דקות.; זמן כולל: 2 hr.
אורז תה מתוק עם זנגביל טרי ואגסים: להכין מתכון לפי ההוראות. בינתיים, להמיס 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף 2 בצלצלים גדולים טחון, ו saut 1 דקה.
להוסיף 1 קלופים חתוכים לקוביות אגס גדול, 2 כפית. ג ' ינג ' ר מגורד טרי, 1/2 כפית. פלפל, ו 1/4 כפית. מלח, ו לטגן 5 דקות או עד אגס הוא רך. מערבבים באורז מבושל חם. ידיים על זמן: 10 דקות.* זמן כולל: 25 דקות.