אורזו עם ארטישוק וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Orzo עם ארטישוקים וצנוברים. מנה אחת מכילה 547 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חומץ יין אדום, צנוברים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: לימון Orzo עם צנוברים, אורזו עם תרד וצנוברים, ו פטוצ'יני לימון עם ארטישוק וצנוברים.
הוראות
לבשל orzo בסיר 4-5 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בעוד אורזו מבשל, צנוברים קלוי קל במחבת קטנה ויבשה על חום מתון, ערבוב, עד זהב חיוור, על 2 דקות.
הסר מהחום וקריר 1 דקה, ואז קוצצים גס.
מסננים לבבות ארטישוק במסננת גדולה ולשטוף היטב. משוך את העלים מבסיסים של לבבות ורבע בסיסים. לשטוף עלים ובסיסים היטב, ואז לנקז ביסודיות.
מערבבים יחד שמן, חומץ, מלח ופלפל בקערה גדולה.
מוסיפים אורזו, צנוברים, ארטישוקים( עלים ובסיסים), פטרוזיליה וגרידת וזורקים לשלב.