אורזו עם עגבניות, בזיליקום וגורגונזולה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנסו את אורזו עם עגבניות, בזיליקום וגורגונזולן. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 323 קלוריות, 12 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עגבניות שרי, פסטה אורזו, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 41 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם ציון ספונקולרי של 71%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט אורזו עם עגבניות, בזיליקום ופטה, סלט אורזו עם תירס, עגבניות ובזיליקום, ומחבת עוף, אורזו ותרד עם זיתי קלמטן, עגבניות ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 1/2 כפות שמן זית בסיר על אש בינונית. מערבבים את פסטה האורזו; מבשלים ומערבבים עד שהאורזו משחים קלות, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, ומבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ-3 דקות.
להוסיף 1 שן שום; מבשלים עד ריחני, כ-30 שניות.
יוצקים את ציר הירקות, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינוני-נמוך ומכסים; מבשלים עד שהאורזו רך אך עדיין מעט יציב לביס, 12 עד 14 דקות.
מערבבים בקערת מיקסר עגבניות שרי, 1/2 מהבזיליקום הטרי, השום ושמן הזית הנותר.
שפכו את האורזו המבושל לקערת הגשה. מעל תערובת עגבניות, ומפזרים גורגונזולה ושארית הבזיליקום.