אורזוטו עם רדיקיו ובייקון
Orzotto עם Radicchio ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בייקון, שעורה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: פנה עם רדיקיו, תרד ובייקון, רדיקיו חרוך עם בלסמי ובייקון, ו סלק אורזוטו.
הוראות
מערבבים מים ומרק; מביאים לרתיחה בסיר גדול (לא מרתיחים). שמור על חום נמוך.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
החזירו את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים בצל אדום; מטוגנים במשך 3 דקות.
הוסף שעורה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים יין ומלח; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל חלק של תערובת מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 45 דקות בסך הכל). מערבבים בייקון; לבשל במשך 2 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בקדיקיו, גבינה ופלפל.