אוריאו בטיגון עמוק
אוריאו מטוגן בשמן עמוק הוא צמחוני ומספק כ 30 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצה, חלב, אוריאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה מטוגנת בשמן עמוק, מוחות מטוגנים, ו מקרוני וגבינה מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
שמן חום בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לטאטא יחד את הביצה, חלב, ו 2 כפיות של שמן צמחי בקערה עד חלקה. מערבבים בתערובת הפנקייק עד שלא יישארו גושים יבשים. טובלים את העוגיות לתוך הבלילה אחד בכל פעם, ומניחים בזהירות לתוך שמן הטיגון החם. מטגנים רק 4 או 5 בכל פעם כדי למנוע צפיפות טיגון עמוק. מבשלים עד שהעוגיות זהובות-חומות, כ -2 דקות.
מסננים על צלחת נייר מצופה מגבת לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות אוריאו עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "