אורנג'עוף קייב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל כתום עוף קייב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 40 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, מיץ תפוזים, חצאי חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שזיף שרברט עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו המבורגר אסטילו קייב (המבורגר מקסיקני קייב), עוף קייב, ו הטוב ביותר עוף קייב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החמאה, העירית, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מעצבים ל-6 אינץ'. איקס 2-אין. מלבן; מניחים על נייר שעווה. מקפיאים עד ליציבות, כ-30 דקות.
משטחים עוף ל-1/4 אינץ'. עובי.
חותכים תערובת חמאה לשש רצועות; מניחים רצועה אחת במרכז כל חצי חזה עוף.
מגלגלים ותוחבים קצוות; מאובטח בעזרת קיסם שיניים.
מניחים את הקמח בקערה רדודה. בקערה אחרת מקציפים ביצה ומיץ תפוזים. בקערה שלישית שלבו פירורי לחם וקליפת תפוז. מצפים עוף בקמח, טובלים בתערובת ביצים ואז מגלגלים בתערובת פירורים.
מניחים בצד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים, חשופים, ב 375 במשך 35-40 דקות או עד עוף כבר לא ורוד. מחק קיסמים.