קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אטריות אסייתיות מתובלות עם צדפות

אטריות אסייתיות מתובלות עם צדפות
נסו אטריות בסגנון אסייתי עם רוטב בוטנים חריף, צדפות מאודות מתובלות עם ברוקולי סיני ואטריות פנציט, ו אסייתי בסגנון חזיר ואטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם; לנקז היטב. חזור לאותו סיר; לזרוק עם 1 כף שמן שומשום. מחלקים פסטה בין קערות רדודות; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
חום שנותר 1 כף שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים פלפל, בצל, שום, ג ' ינג ' ר ופלפל אדום מיובש. Sauté עד פלפל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפלפלפל
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
4
מוסיפים 1 כוס מים, חומץ ורוטב סויה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
מיםמים
5
להוסיף צדפות. מכסים סיר ומבשלים עד צדפות פתוחות, כ -10 דקות (להשליך כל צדפות שאינן נפתחות).
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
צדפות כפיות ורוטב על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
פסטהפסטה
רוטברוטב
7
מפזרים כוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה