אטריות אסייתיות מתובלות עם צדפות
נסו אטריות בסגנון אסייתי עם רוטב בוטנים חריף, צדפות מאודות מתובלות עם ברוקולי סיני ואטריות פנציט, ו אסייתי בסגנון חזיר ואטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם; לנקז היטב. חזור לאותו סיר; לזרוק עם 1 כף שמן שומשום. מחלקים פסטה בין קערות רדודות; לכסות ולשמור חם.
חום שנותר 1 כף שמן באותו סיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפל, בצל, שום, ג ' ינג ' ר ופלפל אדום מיובש. Sauté עד פלפל מתחיל להתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים 1 כוס מים, חומץ ורוטב סויה ומביאים לרתיחה.
להוסיף צדפות. מכסים סיר ומבשלים עד צדפות פתוחות, כ -10 דקות (להשליך כל צדפות שאינן נפתחות).
צדפות כפיות ורוטב על פסטה.