אטריות ביצה, מנגולד ופונטינה טורט
אטריות ביצה, Chard, ו פונטינה טורט דורש על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. מתכון זה נטול גלוטן, צמחוני וקטוגני מגיש 8 . אם יש לכם פלפל, בצל, פונטינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פונטינה, תרד ותפוחי אדמה אטריות ביצה פרטטה מאפינס, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו אטריות סלק גלם וסלט צ'ארד קשת עם רוטב אבוקדו-ראנץ.
הוראות
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. מחבת גריז עם 2 כפיות שמן לעטוף בחוץ עם לסכל.
קוק chard בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד רק במכרז, על 3 דקות.
מעבירים עם כף מחוררת לסט מסננת מעל קערה. מילואים בישול מים בסיר. לחץ קשה על chard כדי לחלץ כמה שיותר מים ככל האפשר, ולאחר מכן להעביר קרש חיתוך וקוצצים.
מבשלים בצל ב 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מרכך וזהוב חום, על 15 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים ב chard, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולהסיר מחום. תערובת צ ' ארד מגניב כדי להתחמם.
בעוד צ 'ארד מתקרר, לחזור בישול מים לרתיחה ולבשל פטוצ' יני, חשוף, עד אל דנטה.
מסננים פסטה במסננת, ולאחר מכן להעביר לקערה גדולה ולזרוק עם נשאר כפית שמן. מערבבים יחד ביצים, חלב, מסקרפונה, ונותר 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל בבלנדר עד חלקה.
מערבבים chard ו Fontina לתוך תערובת פסטה, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ביצה.
יוצקים לתוך מחבת springform משומן להגדיר במחבת אפייה רדודה גדולה (כדי לתפוס כל טיפות). ללטף למטה chard כדי להפוך את פני השטח גם אם יש צורך.
אופים עד רק להגדיר העליון הוא חום זהוב, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב במחבת springform על מתלה 10 דקות, ואז להפעיל סכין חדה קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר טורט.
הסר בצד של מחבת ומגישים טורט חם או חם.