אטריות וונטון (Wantan Mee מלזי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1035 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, בשר סרטנים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אטריות מוקפצות בסגנון מלזי פיקנטי, אטריות מלזיות עם סרטן ונקניקיות (Penang Char Kway Teow), ו אטריות וונטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים חומץ, מלח וסוכר בקערה ומערבבים היטב כדי להמיס. לטעום ולהתאים מלח / סוכר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים צ ' ילי פרוס בקערה אחרת ושופכים עליהם מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
3
תן לו לעמוד במשך 30 שניות, ולאחר מכן לנקז את המים.
מרכיבים שתצטרך
1
מערבבים את כל החומרים עבור בשר חזיר (למעט עטיפות) ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום על אש בינונית נמוכה עד שהוא מתחיל להפוך זהב קל בצבע פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים מיד לקערה חסינת חום ומניחים בצד.הכן רוטב פטריות:להשרות פטריות ב 1 כוס מים חמים עד מתרכך. לסחוט עודפי מים מפטריות, להפריש, ושומר את השריית הנוזל לאחר מכן. פורסים את הפטריות אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3
לחמם 1/2 כפות שמן צמחי בסיר קטן. מטגנים את השום והפטריות במשך 1 דקה. לאחר מכן להוסיף את שאר החומרים למעט פתרון קורנפלור. מביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פתרון קורנפלור ומערבבים עד שהרוטב רותח ומתעבה מעט. לטעום ולהתאים תיבול אם תרצה. כבה את החום, לכסות את הסיר ולהניח בצד.הכן ירקות: להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים 1 כף שמן צמחי וקורט של מלח וסוכר. בלאנש את גבעולי choy sum הראשון, ואחריו העלים.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר, לנקז ולהניח בצד.קוק wontons: מרתיחים קצת מים בסיר ומבשלים את wontons בקבוצות במשך כ 1-2 דקות עד מבושל. מערבבים מדי פעם כדי למנוע דבק לתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
7
לנקז ולהניח בצד. לחלופין, מוסיפים אותם למרק עוף מוכן ומקשטים עם בצל אביב.הכן אטריות: בקערת הגשה רדודה, מקום 1 לשרת של רוטב תיבול.עם אותם מים רותחים המשמשים לחימום הירקות, להביא אותו לרתיחה מתגלגלת, ולבשל 1 צרור (100g / 3oz) של אטריות במשך כ 30 שניות או עד שנעשה לטעמך. השתמש מסננת גדולה כדי לנקז את האטריות ולהפעיל אותו תחת מים ברז פועל קר במשך 5 שניות, ואז לטבול את האטריות במים רותחים שוב רק כדי לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
8
להעביר את האטריות לתוך קערת ההגשה ולזרוק אותם ברוטב תיבול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תיבול
9
להוסיף 6 כפות של רוטב פטריות ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
10
תוסיף קורטוב של פלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
11
מקשטים את האטריות עם צ 'וי סאם, וונטון ובשר חזיר צ' אר סיו פרוס.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים מיד צ ' ילי ירוק כבוש וקערה של מרק וונטון. אם אתה אוהב את זה חריף, לערבב את האטריות עם קצת רוטב צ ' ילי Sriracha. תהנו!