קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

אטריות וירקות מטוגנים ברוטב טריאקי

אטריות וירקות מטוגנים ברוטב טריאקי
אטריות וירקות סובה מטוגנות ברוטב טריאקי עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 5092 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 515 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה היפנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, חומץ יין אורז, פטריות שיטאקי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: אטריות טריאקי סובה עם טופו ותרד מוקפץ, אטריות סובה עם ירקות מוקפצים ורוטב ג'ינג'ר אסייתי, ו אטריות מחיטה מלאה (או סובה) עם רוטב בוטנים, עוף וירקות.

הוראות

1
מחממים 2 ליטר מים לרתיחה לאטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
להכנת רוטב הטריאקי מחממים את חומץ יין האורז, הסוכר החום, רוטב הסויה, הג ' ינג ' ר והבצל הירוק לרתיחה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
בואו לבשל במשך 7 דקות, ואז להקציף פנימה תרחיף עמילן תירס ומבשלים עוד 3 דקות בערך, כדי לאפשר להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים מהאש ומצננים לטמפרטורת החדר.
5
מרתיחים את האטריות עד שהן רכות, מסננים היטב, זורקים עם כ 1/4 כוס מהשמן כדי שהאטריות לא יידבקו והניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מחממים את השמן לטיגון עמוק של האטריות בטיגון עמוק ל 375 מעלות פרנהייט, או לפי ההוראות למאכלים דומים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
לירקות מחממים 2 כפות משמן זרעי הענבים בווק על אש בינונית גבוהה, ושומרים את שארית השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מטגנים סלרי וגזר עד שהם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות ומוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם רכים ומתחילים לוותר על המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
9
מוציאים את הירקות לצלחת שירות, ומוסיפים לווק את 2 כפות השמן האחרות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיפים את הכרוב לווק ומבשלים עד שהוא רך, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
בזמן שהכרוב מתבשל, מטגנים בשמן עמוק את האטריות ומסננים על מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
12
מחזירים את תערובת הסלרי/גזר / פטריות לכרוב, מוסיפים את ערמוני המים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
13
מוסיפים את רוטב הטריאקי ומבשלים 5 דקות לחימום ושילוב טעמים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם, ומגישים עם אטריות מטוגנות, ומעליהן נבטי שעועית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

מרכיבים

1פיינט3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה2(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ערמוני מים פרוסים, שטופים כדי להסיר כל טעם מתכתיערמוני מים פרוסים, שטופים כדי להסיר כל טעם מתכתי2בצל צהוב בינוני, קצוץשמן קנולה, לפי הצורך לטיגון עמוקשמן קנולה, לפי הצורך לטיגון עמוק3largesגזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות2גבעולים גדוליםסלרי, חתוך לקוביותסלרי, חתוך לקוביות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירס מומס במים 1/4 כוסעמילן תירס מומס במים 1/4 כוס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שורש ג'ינג'ר טרי, ציפוי מגורד בקצה כף וטחון דקשורש ג'ינג'ר טרי, ציפוי מגורד בקצה כף וטחון דק4(חוֹרֶף)שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1ראשכרוב סיני או נאפה, מגוררכרוב סיני או נאפה, מגורר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין אורזחומץ יין אורז4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)בצל ירוק פרוס, חלקים ירוקים לבנים ורכים בלבד (1 או 2 בצל ירוק)בצל ירוק פרוס, חלקים ירוקים לבנים ורכים בלבד (1 או 2 בצל ירוק)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקי, מנוקות, גזוזות ופרוסותפטריות שיטאקי, מנוקות, גזוזות ופרוסות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות סובהאטריות סובה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

ניתן לשלב את אסיה עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. ביומונט הופ מרגריט שנין בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
בומונט הופ מרגריט שנין בלאן
מבחר מדוקדק של הפירות האופייניים ביותר מהכרמים העתיקים ביותר שלנו בבומונט, שנותרו לתסיסה טבעית במינימום התערבות, התבגרו בעיקר באלון צרפתי ישן של 400 ליטר. תואם בצורה מבריקה עם פירות ים במיוחד צדפות וכל מנות אסיאתיות פיקנטיות להפליא.