אטריות כוסמת קוריאניות צוננות עם רוטב צ'ילה (Bibim Naengmyun)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות כוסמת קוריאני צונן עם רוטב צ'ילה (Bibim Naengmyun). מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, גוצ'וג'אנג, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. נסו קוריאני Bibim Naengmyun (אטריות קרות מתובל מיידי), Bibim Nengmyun (אטריות כוסמת השליך עם רוטב פלפל חריף), ו Naengmyun צמחוני (אטריות קרות קוריאניות) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשים בצל ושום במעבד מזון מיני; תהליך עד טחון.
להוסיף gochujang ו הבא 6 מרכיבים (דרך שמן שומשום); תהליך עד חלקה. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
כדי להכין חמוצים, לשלב 1/2 כוס חומץ, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 כפית מלח בכוס מדידת כוס 2 כוס. מיקרוגל גבוה במשך 2 דקות או עד רותחים.
מניחים צנון בקערה בינונית; העליון עם תערובת חומץ חם. כיסוי וצינה 2 שעות; ניקוז.
כדי להכין את שאר החומרים, לבשל אטריות על פי הוראות החבילה.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. סדר על 1 אטריות כוס בכל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם כ 2 כפות רוטב. בכל קערה, לארגן 1/4 כוס צנון בצד אחד של אטריות ו 6 פרוסות אגס בצד השני; לסדר 1/4 כוס מלפפון באמצע. למעלה כל אחד עם חצי ביצה 1.