קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

אטריות כוסמת קוריאניות צוננות עם רוטב צ'ילה (Bibim Naengmyun)

אטריות כוסמת קוריאניות צוננות עם רוטב צ'ילה (Bibim Naengmyun)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אטריות כוסמת קוריאני צונן עם רוטב צ'ילה (Bibim Naengmyun). מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 840 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, גוצ'וג'אנג, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. נסו קוריאני Bibim Naengmyun (אטריות קרות מתובל מיידי), Bibim Nengmyun (אטריות כוסמת השליך עם רוטב פלפל חריף), ו Naengmyun צמחוני (אטריות קרות קוריאניות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשים בצל ושום במעבד מזון מיני; תהליך עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
להוסיף gochujang ו הבא 6 מרכיבים (דרך שמן שומשום); תהליך עד חלקה. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
3
כדי להכין חמוצים, לשלב 1/2 כוס חומץ, 2 כפיות סוכר, ו 1/4 כפית מלח בכוס מדידת כוס 2 כוס. מיקרוגל גבוה במשך 2 דקות או עד רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מניחים צנון בקערה בינונית; העליון עם תערובת חומץ חם. כיסוי וצינה 2 שעות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להכין את שאר החומרים, לבשל אטריות על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז. סדר על 1 אטריות כוס בכל אחד 4 קערות; העליון כל מנה עם כ 2 כפות רוטב. בכל קערה, לארגן 1/4 כוס צנון בצד אחד של אטריות ו 6 פרוסות אגס בצד השני; לסדר 1/4 כוס מלפפון באמצע. למעלה כל אחד עם חצי ביצה 1.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קרקע קוריאנית צ'ילה (gochugaru) או אבקת אנצ'ו צ' ילהקרקע קוריאנית צ'ילה (gochugaru) או אבקת אנצ'ו צ' ילה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרjulienne-מלפפון אנגלי לחתוךjulienne-מלפפון אנגלי לחתוך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצנון קוריאני או צנון דאיקון, לחתוך לפרוסות דקות 1 1/2 x 1/2 אינץצנון קוריאני או צנון דאיקון, לחתוך לפרוסות דקות 1 1/2 x 1/2 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםשמן שומשום כההשמן שומשום כהה1שן שום, כתוששן שום, כתוש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגוצ'וג'אנג (ממרח צ' ילה קוריאני, כמו אנני צ'ון)גוצ'וג'אנג (ממרח צ' ילה קוריאני, כמו אנני צ'ון)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ2largesביצים גדולות מבושלות היטב, מצוננות וחותכות לחצי לאורכןביצים גדולות מבושלות היטב, מצוננות וחותכות לחצי לאורכן2חתיכות טופי הית' בררוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן242 כפות חמאה מומסת24 פרוסות דקות אגס אסיאתי24 פרוסות דקות אגס אסיאתי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים12 כפיות אבקת שום1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםזרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות נאנגמיון קוריאניות לא מבושלות או אטריות סובהאטריות נאנגמיון קוריאניות לא מבושלות או אטריות סובה2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות דוד & נדיה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.