אטריות מוקפצות עם שרימפס ואפונה
אטריות מוקפצות עם שרימפס ואפונה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שרימפס, מלח, רוטב טריאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו מערבבים אטריות מטוגנות עם עוף ואפונת שלג, חזיר מוקפץ, אפונת שלג ואטריות אורז, ו סטייק מוקפץ בסגנון סצ'ואן עם פלפלים, בצל ואפונת שלג מעל אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ובשלו ספגטי עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מסננים וזורקים עם שמן שומשום.
שמן צמחי חם במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים שרימפס ובצל ירוק ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשרימפס ורוד ומבושל ובצל ירוק התרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים ספגטי, אפונה ורוטב טריאקי ומבשלים, זורקים למעיל ומחממים, בערך 2 דקות.