אטריות סינגפור
אם יש לך רוטב צדפות, חמאת בוטנים, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו אטריות סינגפור, אטריות סינגפור, ו אטריות סינגפור (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת; מוסיפים את קני אטריות הביצה וחוזרים לרתיחה. כבה את החום ולתת לעמוד במשך 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מחממים את שמן הבוטנים בווק על חום גבוה. מערבבים את השום, ג ' ינג ' ר, פתיתי פלפל אדום; לבשל כמה שניות עד השום מתחיל להפוך זהב.
מוסיפים את העוף, הבצל הירוק והגזר. מבשלים ומערבבים עד העוף הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות. מערבבים את ערמוני המים, פטריות, חמאת בוטנים, רוטב צדפות, אבקת קארי, ורוטב סויה עד חמאת בוטנים מומס לתוך הרוטב.
מערבבים את האטריות לתערובת העוף; מכסים ומפחיתים את החום לחום או נמוך מאוד.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות עבור האטריות לספוג חלק מהרוטב.