אטריות קרות עם טופו ברוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל אטריות קרות עם טופו ברוטב בוטנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 665 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאת בוטנים טבעית, lo mein אטריות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו אטריות קרות עם רוטב בוטנים, אטריות קרות עם רוטב בוטנים, ו אטריות קרות עם שומשום או רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה, מערבבים את המירין, חומץ ורוטב סויה.
הוסף את טופו; תן לעמוד במשך 15 דקות, פונה באמצע.
אופים את טופו במשך 10 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ולמלא קערה גדולה עם מי קרח.
מוסיפים את האטריות לסיר ומבשלים עד אל דנטה, 6 דקות.
מסננים את האטריות, הזמנה 1/3 כוס מי בישול. מיד לצלול את האטריות לתוך מי הקרח כדי להתקרר; לנקז היטב.
מעבירים את האטריות לקערה גדולה ומוסיפים את נבטי השעועית והכוסברה.
במעבד מזון, לשלב את חמאת בוטנים עם 1 כפית רוטב צ ' ילי שום. עם המכונה על, לאט להוסיף את כוס 1/3 של מי בישול אטריות שמורות.
יוצקים את המרינדה השמורה, מתבלים במלח ותהליך עד בשילוב.
יוצקים את רוטב הבוטנים על האטריות וזורקים היטב.
מעבירים את האטריות לקערות, למעלה עם טופו ומגישים עם פלחי לימון, בוטנים ורוטב צ ' ילי שום.