אטריות שומשום קרות עם שום זהוב הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 374 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר, ספגטי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם שום זהוב, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
3
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים סלרי, פלפל וגזר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים ספגטי למים רותחים ומבשלים עד רך אך מוצק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
מסננים היטב ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד רוטב סויה, חמאת בוטנים, חומץ ושמן שומשום עד מעורבב.