קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

אטריות שומשום קרות עם שום זהוב

אטריות שומשום קרות עם שום זהוב
אטריות שומשום קרות עם שום זהוב הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 374 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גזר, ספגטי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: אטריות שומשום קרות עם שום זהוב, אטריות שומשום קרות, ו אטריות שומשום קרות.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
3
הסר עם כפית מחוררת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים סלרי, פלפל וגזר למחבת ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
הסר מהחום.
6
מוסיפים ספגטי למים רותחים ומבשלים עד רך אך מוצק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
7
מסננים היטב ולשטוף מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
8
בקערה גדולה, לטאטא יחד רוטב סויה, חמאת בוטנים, חומץ ושמן שומשום עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי בוטניםחצאי בוטנים
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
9
מוסיפים ספגטי לתערובת חמאת בוטנים וזורקים עד שמצופים היטב. מערבבים בירקות מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי בוטניםחצאי בוטנים
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
ספגטיספגטי
10
מפזרים שום זהב בצל ירוק על פסטה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה