אטריות שרימפס ודיונון
צריך מנה עיקרית ללא חלב? אטריות שרימפס ודיונון יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם נבטי שעועית, רוטב צדפות, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ווק-אטריות אורז מטוגנות עם עוף ודיונון, פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות, ו פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס, Nduja, ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המרק, פתיתי פלפל אדומים, רוטב צדפות, יין, ורוטב סויה. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הלינגוויני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
במחבת גדולה או ווק, חום 1 כף שמן על חום גבוה.
מפזרים את השרימפס עם 1/8 כפית מלח.
מוסיפים את השרימפס למחבת; מבשלים עד הרגע, בערך 3 דקות.
מחממים עוד שמן כף על חום גבוה.
מפזרים את הדיונון עם הנותרים 1/8 כפית מלח.
מוסיפים את הדיונון למחבת ומבשלים 30 שניות.
מחממים 1/2 כף שמן ומוסיפים את הביצים למחבת. לבשל, ערבוב, עד סט, על 20 שניות.
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה.
מוסיפים את הלינגוויני, נבטי השעועית ואת תערובת הרוטב. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס, הדיונון והביצים. לבשל עד מחומם דרך, על 1 דקה יותר. לזרוק עם עירית ומגישים מיד.
המלצת יין: טעמים אסייתיים מלוחים כמו אלה קוראים יין לבן בהיר מאוד, חומצי. נסה vinho ורדה מפורטוגל או מוסקדט דה Svre-et-מיין מעמק הלואר בצרפת.