איבודי דובדבנים
איבודי דובדבנים יכולים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . אם יש לכם מים, מיץ לימון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: איבודי דובדבנים, איבודי דובדבנים, ו איבודי דובדבנים.
הוראות
בסיר, מבשלים את הדובדבנים על אש נמוכה, ערבוב, עד שהם מתרככים ורוב הנוזל שלהם כבר exuded, כ 10 דקות.
מסננים את הדובדבנים במסננת בסדר, לחיצה קלה כדי לחלץ מיץ ככל האפשר; שומרים את הדובדבנים בנפרד. יש בערך 2 כוסות מיץ; במידת הצורך, להוסיף 1/4 כוס מים חמים. להחזיר את המיץ למחבת, להוסיף את הסוכר מגורען ומיץ לימון ולהביא לרתיחה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את עמילן התירס לתוך המים עד מומס.
מוסיף את תערובת קורנפלור למיץ הדובדבן, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הדובדבנים המבושלים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד עבה מאוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הוניל, מעבירים את תערובת הדובדבן לקערה ומקררים עד שהצטננו.
על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את הבצק 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות צלחת 7 אינץ ' או קערה, לחתוך 10 סיבובים; במידת הצורך, מחסנית את השאריות, rerolll אותם לחתוך יותר סיבובים. מקררים את כדורי המאפה עד שהם מוצקים.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או נייר כסף. עבודה עם 1 עגול מאפה בכל פעם, לצחצח את הקצה עם הביצה. כפית 1/2 כוס של המילוי במרכז הסיבוב ומקפלים את הבצק מעל לעשות חצי ירח. לחץ על הקצוות כדי לאטום ולסדוק את התפר עם מזלג.
להעביר את המחזור לתבנית האפייה. המשך לצחצח, למלא ולעצב את הפיתולים הנותרים. להכניס למקרר עד המשרד, כ -10 דקות.
חותכים שלושה חתכים 1 אינץ ' ארוך על כל מחזור.
מברישים את החלק העליון עם הביצה ומפזרים את הסוכר turbinado.
אופים את turnovers במשך כ 35 דקות, או עד המאפה הוא זהוב המילוי מבעבע.
העברה למתלה תיל להתקרר לפני ההגשה.