אידיוט שפשף צלעות עם פפאיה ירוקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ו -30 שלם מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 46 גרם חלבון, 60 גרם שומן, ובסך הכל 745 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם שמן קנולן, צ'ילה מצנפת סקוטש, עלי טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. נסו אידיוט מקרל עם סלט פפאיה, צ'ילה-סלמון שפשף עם פפאיאן ובצל ירוק, ו ג'מייקני אידיוט טורקיה המבורגרים עם פפאיה-מנגו סלסה עבור מתכונים דומים.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מחממים את הגריל או מחבת הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
3
מוציאים את הסטייקים מהמקרר 20 דקות לפני הצלייה. מתבלים עין צלעות משני הצדדים במלח ופלפל. משפשפים את שני צידי כל סטייק בשפשוף הרטוב ומניחים על הגריל. צולים עד להזהבה והשפשוף יצר קרום, 3 עד 5 דקות. הופכים את הסטייק, מנמיכים את האש לבינונית. מקציפים סטייקים עם השפשוף וממשיכים לבשל עד לבינוניות נדירה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מוציאים את הסטייקים מהגריל ונותנים לנוח 5 דקות לפני החיתוך. מעל הפרוסות חלק מההנאה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מערבבים יחד את הדבש, מיץ הליים, החומץ והסוכר עד להמסת הסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הפפאיה, המלפפון, הפלפל, הכוסברה והנענע ומערבבים עד לאיחוד, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
אננס רגיל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.