איטלקי גביני לפרק לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל גבינה איטלקית למשוך לחם בנפרד. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 241 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול, מקלות גבינה מחרוזת, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם הפוך זול, שום גביני פרוק לחם, ו פטריות זול להפריד לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). גריז קל מחבת עוגה 8 אינץ'.
לשטח כל חתיכת בצק ביסקוויט לעיגול 4 אינץ'. כפית 1 כפית רוטב ספגטי למרכז כל ביסקוויט.
מניחים חתיכת גבינה על הרוטב. מקפלים את הבצק לשניים וצובטים את התפרים יחד בחוזקה כדי לאטום את הגבינה. זה יהיה בצורת חצי ירח.
מניחים את הבצק במחבת העוגה מוכנה החל בקצה החיצוני של עט העוגה ונע לכיוון המרכז במעגלים קונצנטריים.
מברישים את הבצק עם החמאה המומסת ומפזרים את התיבול האיטלקי, גבינת פרמזן ואבקת שום מעל הבצק.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto