קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

איטלקי גביני לפרק לחם

איטלקי גביני לפרק לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל גבינה איטלקית למשוך לחם בנפרד. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 241 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול, מקלות גבינה מחרוזת, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם הפוך זול, שום גביני פרוק לחם, ו פטריות זול להפריד לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). גריז קל מחבת עוגה 8 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לשטח כל חתיכת בצק ביסקוויט לעיגול 4 אינץ'. כפית 1 כפית רוטב ספגטי למרכז כל ביסקוויט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3
מניחים חתיכת גבינה על הרוטב. מקפלים את הבצק לשניים וצובטים את התפרים יחד בחוזקה כדי לאטום את הגבינה. זה יהיה בצורת חצי ירח.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'מורטדלה פרוסה, חתוכה לסרטים ברוחב 1/2 אינץ'
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מניחים את הבצק במחבת העוגה מוכנה החל בקצה החיצוני של עט העוגה ונע לכיוון המרכז במעגלים קונצנטריים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
5
מברישים את הבצק עם החמאה המומסת ומפזרים את התיבול האיטלקי, גבינת פרמזן ואבקת שום מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto