קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות42
ציון בריאות0
מגזין

איטלקי מפזרים עוגיות

איטלקי מפזרים עוגיות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו עוגיות מפזרים איטלקיות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 185 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 42 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, חלב חם, תמצית לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו קוקי מפזרים איטלקי, מפזרים עוגיות, ו מפזרים עוגיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בעזרת מערבל כבד מקציפים ביצים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף בהיר, כ -5 דקות; מניחים בצד. בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת הסוכר ואפיית הקונדיטורים; על מהירות נמוכה, הכה בהדרגה בקיצור ותמציות עד שהתערובת דומה פירורים עדינים. מוסיפים בהדרגה ביצים מוכות (הבצק יהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מרדדים בצק ל -1 אינץ'. ביצים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-14 דקות (צמרות העוגיות לא ישחימו, אך התחתית צריכה להשחים מעט).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את הסוכר, החלב והתמציות של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. ברגע עוגיות מוסרים מהתנור, במהירות לטבול שניים או שלושה בכל פעם לתוך זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים בעזרת כף מחוררת או מלקחיים; מניחים על מתלים לניקוז. מיד למעלה עם מפזרים.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
תן להתייבש במשך 24 שעות לפני האחסון במיכלים אטומים.