איך לבשל ולאכול צדפות קיטור
איך לבשל ולאכול צדפות קיטור הוא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש חזיר, חמאה, עוף, בשר בקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: צדפות קיטור, בסגנון ניו אינגלנד, בקלה צלוי עם צדפות קיטור ורוטב פיסטוק, ו צדפות Steamer במרק קארי אדום ג'ינג'ר.
הוראות
משרים את האוניות במי ים או במים מלוחים: באופן אידיאלי, אם יש לך זמן, מניחים את האוניות בדלי ומכסים בכמה סנטימטרים של מי ים או מים מלוחים (כף מלח ים מומסת לחלוטין בכל ליטר מים), ומניחים לשבת כמה שעות במקום קריר (לא באור שמש ישיר), רצוי בן לילה.
לאחר זמן מה, תוכלו להבחין כי כל צדפה יש רגל כי יתחיל להאריך את הקליפה. זה נורמלי. הצדפות קבורות בדרך כלל בחול ורק הרגל משתרעת על פני המים.
צדפות קיטור יפלטו כל חול או לכלוך בזמן שהם יושבים במים, כך שהמים עשויים להיות עכורים למדי. אתה יכול להחליף את המים אם אתה רוצה.
אם אין לך זמן לתת לצדפות להשרות במשך שעות, פשוט לשים כמה מהם בכל פעם בקערה גדולה, לכסות עם מים מלוחים, בעדינות לסובב את המים סביב עם האצבעות שלך במשך חצי דקה.
אם הצדפות ישחררו חול או חצץ, ישפכו את המים וישטפו את הצדפות באותו אופן שוב, עד שלא ישוחרר יותר חול. (הם עדיין עשויים לשחרר קצת חול וחצץ בעת הבישול, אבל אתה תטבול אותם במרק צדפות לפני טבילה אותם בחמאה כאשר אתה אוכל אותם, עוזר לשטוף את כל חצץ שנותר.)
קיטור הצדפות: כאשר מוכן לבשל, לשים על סנטימטר של מים (אתה יכול גם להשתמש בבירה או סטאוט) בתחתית של סיר גבוה, גדול.
מניחים מדף קיטור בתחתית הסיר. בזהירות למקם את הצדפות על מדף steamer (אם אין לך מדף steamer, אל תדאג בקשר לזה, פשוט לשים את הצדפות בסיר עם המים).
קליפות הצדפות הן על הצד הדק והוא יכול בקלות לשבור, כדי להיות עדין כמו שאתה שם את קיטור בסיר.
אתם עשויים להבחין בחלק מהצדפות "יורקות" מים עליכם בזמן שאתם מטפלים בהם. זה נורמלי, אל תדאג. אם מישהו מהצדפות נראה מת, הם מסריחים, או שהסיפונים שלהם לא נסוגים קצת כשאתה נוגע בהם, זרוק אותם החוצה.
כסה את הסיר. מביאים את המים לרתיחה.
תן לצדפות לבשל באדים מן המים הרותחים במשך כ 5-10 דקות, עד קליפות צדפות ספינת פתוחים לרווחה, ולאחר מכן להסיר את הסיר מן החום. יש להשליך כל ספינת קיטור שלא נפתחה. (הסיר עלול קצף למעלה להרתיח על בעת הבישול, אז לפקוח עין על זה בזמן הבישול.)
תן לצדפות להתקרר לכמה דקות.
מניחים מים steamer בקערות להגשה: להסיר בזהירות את הצדפות המבושלות מהסיר, הצבת אותם בקערת הגשה. אין להשליך את מרק הצדפה שנותר בסיר. במקום לשפוך קצת מרק חם לתוך קערות להגשה.
שים את החמאה נמסה לתוך קערות קטנות לטבילה.
מגישים את הקיטור עם קערה לצדפות, קערה ריקה עבור הקליפות, קערה קטנה עם מרק לטבילה, וקערה קטנה יותר עם חמאה לטבילה.
הנה איך לאכול את קיטור: לאכול, לפתוח את הקליפה ולהסיר את הצדפה המבושלת. השתמש באצבעותיך כדי למשוך את העור המכסה את סיפון הצדפה. להשליך את הפגזים לתוך קערת הפגז.
אחיזה סיפון עם האצבעות שלך, לסובב את הצדפה סביב מרק חם (זה יעזור לחמם את הצדפות כדי לנתק את כל החול או החול הנותרים). טובלים את הצדפה לתוך חמאה מומסת ולאכול!
שים לב, קצה הסיפון של הצדפה עשוי להיות קצת קשה וגמיש. אתה יכול לאכול את זה או לא. בכל מקרה, זה עושה ידית מצוינת לטבילה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.