כיצד להפוך את Saag Paneer עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שמנת מתוקה, garam masala, עלים חילבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Aloo - איך לעשות Saag Aloo-קארי הודי צפון, ו Saag Paneer (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים תרד חילבה במים רותחים עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. מחית עד קצוץ דק, על 5 פולסים.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
חום 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים קוביות פאניר, ערבוב כל הזמן, עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
Paneer
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
חום 2 כפות שמן קנולה במחבת ומטגנים את זרעי הכמון עד קלוי ארומטי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 4 עד 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, עגבניות, garam masala, כורכום, ופלפל קאיין; לבשל ומערבבים עד עגבניות לשבור בצל הם שקופים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
גארם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מערבבים תרד חילבה, שמנת, קוביות פאניר, ומלח לפי הטעם. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.