איך להכין Saag Paneer
כיצד להפוך את Saag Paneer עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם שמנת מתוקה, garam masala, עלים חילבה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו saag paneer, איך לעשות saag paneer / saag s, Saag Aloo - איך לעשות Saag Aloo-קארי הודי צפון, ו Saag Paneer (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מבשלים תרד חילבה במים רותחים עד נבול, על 3 דקות.
מסננים היטב ומעבירים למעבד מזון. מחית עד קצוץ דק, על 5 פולסים.
חום 1 כף שמן קנולה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מטגנים קוביות פאניר, ערבוב כל הזמן, עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות. תניח בצד.
חום 2 כפות שמן קנולה במחבת ומטגנים את זרעי הכמון עד קלוי ארומטי, על 3 דקות.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתחיל להתרכך, 4 עד 5 דקות. מערבבים בג ' ינג ' ר, שום, עגבניות, garam masala, כורכום, ופלפל קאיין; לבשל ומערבבים עד עגבניות לשבור בצל הם שקופים, על 10 דקות.
מערבבים תרד חילבה, שמנת, קוביות פאניר, ומלח לפי הטעם. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם.