איך להכין טורטיות קמח תוצרת בית
כיצד להפוך טורטיות קמח תוצרת בית עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 156 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. . אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה לא כל כך מדהים. נסו טורטיות קמח תוצרת בית, טורטיות קמח תוצרת בית, ו טורטיות קמח (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, מלח, ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה.
להוסיף קיצור ירקות ולעבוד לתוך תערובת קמח באמצעות חותך מאפה עד שהוא דומה פירורים גסים.
טופס באר באמצע תערובת קמח ומערבבים במים חמים. עבודה תערובת קמח ומים יחד עם מזלג ולהעביר ללוח חיתוך.
ללוש עד בצק חלק, רך נוצר, על 3 דקות.
מוסיפים עוד קמח אם הבצק דביק מדי.
מניחים יותר קמח על קרש חיתוך, מכסים את הבצק עם קערה, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
חותכים את הכדור של בצק לשמונה חלקים שווים לכסות עד הצורך.
מרדדים כדורי בצק או ביד או עם עיתונות טורטייה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מקום טורטייה שטוח במחבת ומבשלים עד שהוא מתחיל בועה, על 1 דקה. הפוך טורטיה מעל ומבשלים לרגע נוסף. הפוך שוב ומבשל עוד 1 דקות. חזור עם הבצק שנותר.