מתכון זה אופייני למטבח היפני. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך כרוב, רוטב סויה, אטריות יאקיסובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן קנולה ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים צ ' ילה הדבק לתוך תערובת עוף; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' ילי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3
יוצקים עוף ורוטב לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים כרוב, בצל, גזר, ומלח בשמן חם עד כרוב הוא נבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים את תערובת העוף לתוך תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים אטריות; מבשלים ומערבבים עד שהאטריות חמות ועוף כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות.