קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

איך להכין עוף יאקיסובה

איך להכין עוף יאקיסובה
מתכון זה אופייני למטבח היפני. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . אם יש לך כרוב, רוטב סויה, אטריות יאקיסובה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. נסו עוף יאקיסובה, עוף יאקיסובה, ו עוף יאקיסובה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן קנולה ושמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עוף ושום בשמן חם עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים צ ' ילה הדבק לתוך תערובת עוף; לבשל ומערבבים עד העוף הוא השחמה לחלוטין, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים רוטב סויה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
3
יוצקים עוף ורוטב לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חום 1 כף שמן קנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים כרוב, בצל, גזר, ומלח בשמן חם עד כרוב הוא נבול, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים את תערובת העוף לתוך תערובת הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים אטריות; מבשלים ומערבבים עד שהאטריות חמות ועוף כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מקשטים עם ג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש