קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

איך להכין תבשיל אירי

איך להכין תבשיל אירי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. גשו לסופר וקנו בצל, בצל ירוק, צלעות כתף כבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו איך להכין קפה אירי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות כבש עונתיות עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כתף כבשכתף כבש
2
שמן חום במחבת כבדה גדולה על חום גבוה. עבודה בקבוצות, לבשל צלעות כבש כתף עד השחמה משני הצדדים, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבשכתף כבש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מעביר צלעות לסיר מניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מבשלים ומערבבים בצל עם קמצוץ של מלח באותו מחבת על חום בינוני עד מעט מתרכך וקצוות הם בראונינג, על 5 דקות. מערבבים חמאה לבצל עד מומס; מוסיפים קמח ומערבבים עד בצל מצופה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
יוצקים מלאי לתערובת בצל; מביאים לרתיחה, מוסיפים רוזמרין ומערבבים עד שהתערובת מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
מערבבים גזר וסלרי לתוך סיר עם צלעות כבש ושופכים תערובת עוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
כתף כבשכתף כבש
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים מים לפי הצורך כדי לכסות את הבשר לחלוטין. מביאים תערובת לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים את הסיר במכסה, ומבשלים עד שהבשר כמעט נופל מהעצם, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מעבירים בשר לצלחת. מערבבים תפוחי אדמה לתוך תבשיל ולהחזיר בשר לתבשיל, הצבת על גבי ירקות. מבשלים, מכוסה, עד תפוחי אדמה רכים בשר נופל מהעצם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תבשילתבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מעבירים בשר לצלחת באמצעות כף מחוררת. מביאים תבשיל לרתיחה ומבשלים, ברפרוף את השומן, עד התבשיל מצטמצם ועבה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
10
הסר בשר מעצמות; להיפטר מעצמות וכל חתיכות של שומן. מערבבים בשר בחזרה לנזיד. מערבבים בצל ירוק לתוך תבשיל ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
תבשילתבשיל