קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

איך לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה)

איך לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה)
כיצד לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה) יכול להיות רק את המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קנה סוכר, גרגרי קפיר מים, תאנים לא מאובטחות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי מטבח מזין. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. מתכונים דומים: איך לחלוט מים קפיר (הדרכה מהירה), מים קפיר, ו מים קפיר (Tibicos).

הוראות

1
להביא על 6 כוסות מים מסוננים לרתיחה, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר. המשך לערבב את הסוכר לתוך המים החמים עד שהוא מתמוסס, ולאחר מכן לאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מניחים את גרגרי מים קפיר לתוך צנצנת 2 ליטר,
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קפירקפיר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
יוצקים את מי הסוכר, ושופכים את התאנים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
4
הוסף קורטוב של תוספת מינרלים נוזליים או אחרים, אם תרצה. מכסים את הצנצנת באופן רופף עם מכסה, או עם גזה מאובטחת עם חוט בישול כדי לאפשר אוויר אבל כדי למנוע פסולת תועה מקלקל את קפיר המים שלך. אפשר קפיר המים לתסוס במשך 2 עד 3 ימים. ככל שהוא מותסס יותר, כך הטעם שלו יהיה חזק יותר. כאשר קפיר מים רוכש טעם שמתאים לך, מסננים אותו דרך מסננת (פלסטיק, עץ או נירוסטה) לתוך קנקן. השליכו את הלימון ואת התאנים השקיעו, אך שמרו את גרגרי קפיר המים אשר ניתן לתקן מיד או אשר ניתן לאחסן במים במקרר עד 1 שבוע.בעוד מים קפיר ניתן ליהנות כפי שהוא, לאחר התסיסה הראשונית שלה, אתה יכול גם להתסיס אותו בפעם שנייה. תסיסה משנית מאפשרת לך טעם קפיר המים, ואת תהליך התסיסה המשנית, אשר מתרחשת בבקבוק סגור היטב (כמו אלה) מאפשר פחמן דו חמצני לפתח, לייצר קפיר מים תוסס.עבור התסיסה המשנית, יוצקים או 1/4 כוס מיץ פירות על פי בחירתך או 1 כף סוכר קנה אורגני לתוך כל אחד משני בקבוקים להעיף העליון (כמו אלה). ואז לשפוך את קפיר המים מן הכד לתוך הבקבוק, ממלא אותם בתוך 1/2 אינץ 'עד 1 אינץ' של הפתחים שלהם. לאטום את הבקבוקים, ולהגדיר אותם על השיש שלך להתסיס עוד 18 עד 24 שעות, תוך התחשבות כי טמפרטורות חמות יהיה להאיץ את תהליך התסיסה בעוד טמפרטורות מגניב יאטו אותו.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד1 תרמיל וניל, מפוצל ומגורד
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
קפירקפיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מעבירים את בקבוקי המים קפיר למקרר במשך 3 ימים כדי לאפשר את הבועות להגדיר. פתח בזהירות מעל כיור, כמו הנוזל בבקבוק הוא תחת לחץ, וכאשר אתה משחרר את החותם של הבקבוק, קפיר המים עשוי פיז וקצף.
מרכיבים שתצטרך
קפירקפיר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת