איך לעשות כרוב ניצנים עם רוטב בייקון
הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. . אם יש לך שמן צמחי, סוכר חום, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כרוב ניצנים עם בייקון ורוטב עגבניות מיובש שמש, כרוב ניצנים קלוי וכרובית עם רוטב בייקון, ו רוטב בייקון חם חוות לון מונטנה – לא לעבור את זה על ידי! גם אתה יכול להכין רוטב בייקון חם בבית. (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל כרוב ניצנים לשניים, חותכים כל חצי לרצועות, ומשליכים את הליבות.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בייקון עד השחמה ופריך, 8 עד 10 דקות. מערבבים בחומץ סיידר, מיץ לימון וסוכר חום. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל חריף לפי הטעם. להגדיל את החום גבוה ומרתיחים במשך 1 דקה.
יוצקים תערובת בייקון חם על הקערה של כרוב ניצנים ולזרוק למעיל לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.