קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות47
מגזין

איך לצלות ולקלף ערמונים

איך לצלות ולקלף ערמונים
אם יש לכם אפייה, סכין לחם משונן, ערמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוף גינאה עם ערמונים צלויים, צלוי עין צלעות עם ערמונים ועלים כרוב ניצנים, ו עוף צלוי עם ענבים, ערמונים וחמאת טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמור מתכון
2
מתכון הדפסה
3
איך לצלות ולקלף ערמונים
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
4
תצטרך 1 lb ערמונים גלם, פגז
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
5
סכין לחם משונן
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
6
קרש חיתוך
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
סיר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
רשת מסננת או כף מחוררת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
10
זמן הכנה: 45 דקות
11
זמן בישול: 15 דקות
12
זמן כולל: 1 שעה 45 דקות
13
מנות: 1 lb ערמונים קלויים
מרכיבים שתצטרך
ערמונים קלוייםערמונים קלויים
14
מפתח כשר: פרווה